Hidroizolații

terase, fundații, subsoluri, piscine, poduri și pasaje

Parteneri

logo General Membrane

SC General Membrane SRL produce în România membrane pentru hidroizolații. Compania s-a impus deja ca un important jucător pe piața materialelor bituminoase din România, fiind unul dintre producătorii de referință ce uzează de cele mai înalte standarde ale calității utilizate la nivel internațional.

logo Soprema Grupul Soprema este leader mondial în etanșeizări, cu 100 ani de experiență. Societatea Soprema a fost fondată în 1908 la Strasbourg (Franța) de către Charles Geisen, inventatorul celebrului sistem de etanșeizare "Mammouth". Pionier în dezvoltarea sistemelor de etanșeizare, Soprema are pusă la punct o expertiză solidă și producția unei game complete de soluții pentru sectorul construcțiilor.
logo COFA Construct Romania

Înființată în 1998, SC COFA Construct Romania SRL, companie cu capital integral italian, este recunoscută astăzi ca unul dintre principalii furnizori de calitate de pe piața autohtonă a materialelor de construcții. Permanenta preocupare pentru calitatea produselor sale și un bun raport calitate-pret, au determinat câștigarea a numeroase licitații importante și recunoașterea companiei ca partener serios de afaceri.

logo RomPolyKem SC RomPolyKem SRL este o societate cu capital integral grecesc, înființată în anul 2002, având ca obiect de activitate importul și distribuția de materiale termo și hidroizolante, geosintetice, precum și materiale pentru amenajări interioare. Este parte a grupului POLYKEM GRECIA și, prin acesta, a GRUPULUI RAVAGO.
logo Ravago Ravago Group is the number one service provider in the global market of plastics, rubbers and chemicals. The group now operates throughout the world. By starting up businesses and by acquisition of experienced and well-known companies and creation of successful joint ventures, the Ravago group of companies reached a total sales volume of 3.310.000 MT, and a total turnover of 4.85 billion, in 2008.
logo Systematic Systematic
logo Arcon Arcon
logo Hahne Hahne